perjantai 9. elokuuta 2013

Työuran uudet tuulet - oma yritys

Melkein 3 vuotta kotona tyttären kanssa ollessa oli välillä aikaa mietiskellä tulevaisuutta. Tämä kakkuilu on vienyt minut mennessään aivan täysin ja aloinkin miettimään olisiko minulla mahdollisuuksia työskennellä alalla. Mielessä kävi monesti opiskelut leipuri-kondiittoriksi mutta tulin siihen päätökseen, että vähän myöhemmin.

Vuoden ajan tein liiketoimintasuunnitelmaa joka tosiaankin rakentuu vielä lisää tässä matkan varrella ja tein laskelmia suuntaan ja toiseen. Asiat loksahtivat kohdalleen keväällä ja sain mahdollisuuden lähteä yrittäjäksi.

Päätin siis perustaa oman leivontatarvikkeiden erikoisliikkeen Porvooseen. Valikoimaamme kuuluu mm. sokerimassat, marsipaanit, koristeluvälineet ja muotit, muffinssivuoat, kakkuvuoat, elintarvikevärit, piparimuotit ja paljon muita ihania juttuja!

Nyt ollaan siinä pisteessä, että myymälän remontti on melkein valmis ja avajaisia vietetään perjantaina 30.8.2013 klo 17 - 22. Samaan aikaan on Vanhan Porvoon Ostosten Yö jolloin liikkeet ovat avoinna klo 22 saakka.

Tervetuloa pitemmänkin matkan päästä!

Kuvaa klikkaamalla pääset Leivontatarvike Juhlavan Facebook sivulle!

www.juhlava.fi - kotisivu on työn alla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti