keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Leipuri Hiiva


Pitkä aika on päässyt vierähtämään edellisen päivityksen jälkeen ja paljon on tullut otettua kuvia jotka odottavat postausta mutta tässä uusimpia. Nyt on tullut leivottua paljon ja joitakin uusia tarvikkeita hankittua.

Pullahiiren kerroskakkukurssilla tehtiin Sannan kanssa kolme kerroksinen kakku josta sitten tuli fantasiakakku. Mustikkamousse täytteenä, kuorrutus kaulintamassaa (marsipaani) ja koristeet sokerimassaa.

Päätavoitteeni kurssilla oli oppia ruusun teko ja yllättävän helppoa se on, vaatii aikaa kun niitä alkaa tekemään.

Tilasin Ullanunelmasta tuon sydän muotin ja tein testierän pikkuleipiä kesän häitä ajatellen, mansikkamarmeladi välissä ja tomusokeria päällä.  Kirkko, pappi ja juhlapaikka varmistettu joten sen puolesta voi huokaista.

Jääkaapissa odottaa tissikakun osat huomista kuorruttamista ja koristelua, se tulee miehen kaukisjoukkueelle Joulutauon sekä hyvin alkaneen kauden kunniaksi. Neitiä odottaa pinkit tissittimet sekä pelipaita. Saas nähdä kuinka tuon kanssa käy :)

Sain eilen illalla valmiiksi vauvan neulepeiton jota olen neuloskellut aina iltaisin miehen kaverin tyttövauvalle. Nyt kun se on päättelyä ja tausta kangasta vaille valmis niin pääsemme käymään rotinoilla. Puolitoista kuukautta sen kanssa sujahti. Malli on Tekstiiliteollisuuden pinkki vauvansetti tms, päädyin taustaan siksi ettei nuo lankojen päättelyt näy ja että sitä voi käyttää myös vaunupeittona niin on lämpimämpi. Lankana on Kotikulta pehmoinen akryyli, tosi pehmeä ja lämmin eikä se kutita.

Sullavikkaa ja sen sellasta on valmistunut peiton välissä jokunen pari.

Nyt nukkumaan niin jaksaa aamulla laittaa kakulle paidan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti