sunnuntai 14. elokuuta 2011

Sukkasato 2011

Löysin sitten surffailemalla Sukkasadon ja meinasin ekaa kertaa semmoiseen osallistua. Villasukille onkin syksyn ja talven tullen tarvetta. Itse olen sellainen vilukissa ettei toista löydy.Tänään oli Porvoon Tuomiokirkossa ekaluokkalaisten koulutien siunaaminen ja siellähän me oltiin mummin kera. Tiistaina se alkaa Poikalapsen koulutie, jännittää vähäsen mutta äiti taitaa jännittää enemmän.

Huomenna iltapäiväkerhoon tutustuminen ja koulurepun pakkailua.

5 kommenttia:

 1. Hei! Minäkin harkitsin tuota sukkasatoa mutta vielä jäin miettimään. Meillä poika aloitti tänään eskarin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Lähde mukaan vaan. Itse ajattelin jos saisin vanhat langat kulutettua tässä. Joululahjoja pikkuhiljaa tehdä. Eskarin aloittaminen onkin jännä juttu. Kuinka sujui eka päivä?
  Olipa kiva kuulla Sinusta. Kiirettä on pitänyt suunnalla jos toisella, koneella olo jäänyt vähälle kun opettelin blogin päivityksen kännykäll :) Helpottaa kovin kun ei tarvitse kuvia siirtää ees sun taas.

  VastaaPoista
 3. Eka päivä sujui oikein hyvin ,kivaa oli ollu ja mielellään meni tänäänkin.Miten teillä sujui koulupäivä?

  VastaaPoista
 4. Hyvin meni eka koulupäivä. Saivat ekan läksynkin ja sitä poika tuhrasi keittiönpöydän ääressä. Oli hauska katsoa. Olin kovin ylpeä!

  VastaaPoista
 5. Mie oon miettinyt myös tuohon lähtemistä, mutten taida ennättää tehdä yhtään paria.

  Siellä saatu jo läksyjä :). Meillä ei kumpikaan saanut vielä tehtäviä. Ei ekaluokkalainen eikä eskarilainen. Lapun vain täyttelin mukaan ja päällystin aapisen :)

  VastaaPoista