tiistai 19. heinäkuuta 2011

Tiistaita

Kävipä sitten niin että, paras ystäväni ja tuleva kaasoni pääsi yllättämään minut tänään. Tulivat käymään niin kuin oli sovittu mutta ne mitä mukanaan toivat olivat ihania yllätyksiä.

Hän oli leiponut ihanan kakun joka oli suussa sulavan herkullista. Oli bongannut lempikukastani Gerberasta nuo koristeetkin. Sain myös kukkia omasta kukkapenkistään. Kukista en ole älynnyt ottaa kuvaa, jos huomenna sitten. Lahjaksi sain pinkit crocsit, IHANAT!!! Pitänee kuvata nekin huomenna.

Synttärikakku


Innostuttiin piipahtamaan kaupungilla ja suunnistettiin vakkari askarteluliikkeeseeni, sieltä löytyi kutsukortti tarvikkeita ja ne on nyt sitten hommattu. Yksi asia pois to-do listalta mutta vielä pitää ne kortit tehdä. Luulisin että valkkarin voimalla ne saadaan valmiiksi :)

Sitten pyörähdettiin häähuumassa myös Hää-ja juhlapukuliikkeessä Porvoon Jokirannassa. Löytyihän sieltä toinen toisiaan hienompia pukuja mutta yksi iski silmääni yli muiden. Kuva on hieman huono kun se on kuvastosta otettu mutta ei se haittaa. Ruotsalainen Nixa valmistajana.

Kiitos parhaalle ystävälleni ja lapsille tämän päivän vierailusta ja seurasta!

Hääkolttu
Herra Koiranen kävi tänään vaahtokylvyssä, huomenna on rokotuksien uusiminen joten pitää olla karvat puhtaana kun tyttöjen luokse mennään. Hieman trimmailin mutta pitänee tasoitella sitten lisää kun tuo puhtaan karvan pöhötys häviää.

Karvoista blogin päivitykseen, olen keksinyt miten pääsen hieman helpommalla kuvien lähetyksessä blogiin ja tämähän tuntuu toimivan. Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti