lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pienissä häissä

Mulle iski auton ilmastoinnista flunssa. Oltiin kavereiden häissä 9.7 ja tuo kyseinen lauantai oli niin kuuma että autossa oli nupit kaakossa. Sitkee on ja käy nyt läpi meillä kaikki, Tiitiäisellä taitaa onneks olla lievin muoto.

Häät juhlittiin, pari sai toisensa ja fiilis oli kaikilla tosi kiva. Oon yrittäny ahmia kaikkia hää ohjelmia töllöstä, naureskellu maha kippurassa Bridezilla´s ohjelmalle ja niille höperöille sekä toivonut ettei musta tuu samanlaista.

Mulla on tuo omien häiden "kuva" vähän muuttunut vuosien varrella. Aikasemmin halusin vaikka mitä ohjelmaa sun muuta hörpötystä mutta nyt kun olen aloittanut mielessäni jo tulevan kesän hääpäivän ja juhlien suunnittelun, on ajatukset muuttuneet. Paljon on karsiutunut pois ja halutaan simppelit häät missä kaikki viihtyy ja saavat syödä mahansa täyteen. Juhlitaan pienellä porukalla, lähimmät sukulaiset ja hyvät kaverit.Mä oon välillä niiiin laiska etten jaksais millään siirtää kännykästä kuvia koneelle ja sitten lisätä niitä blogiin, niin ajattelin tuota mobiili bloggausta. Vähän siitä jo tietoa etsinkin mutta kovin hankalalta vaikuttaa. Kertokaa viisaammat että mitenkä se onnistuisi helpoiten?!Huomasin että Red Dragon olikin jo ahkeroinut syksyn SNY kierroksen parissa. Hyvältä näyttää ja kohtahan se jo alkaakin. Lähtisinkö mukaan vaiko enkö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti