lauantai 25. kesäkuuta 2011

Koruja, amigurumeja ja kaikkee muuta

Olen siis saanut korukärpäsen puraisun. Hopeasavi sekä hopeaketjukurssien jälkeen olen pikkuhiljalleen alkanut kasaamaan "varastoa" ja muutamia koruja väkerrellyt. Lahjaksi muutaman pitkän kaulaketjun ja rannekorun, ei taida olla kuvia kuin yhdestä parista. Väri toiveena oli toffee-kerma-ruskea.Tein itselleni kavereiden häihin kaulaketjun, korvikset ja rannekorun. Vielä pitäisi löytää kolttu. Koruissa sinisiä helmiä, swarovskin bicone helmiä ja 0.8mm hopealankaa, lukkona salpalukko. Samat rannekorussa ja korviksissa. Tuli tosi kivat ja varmasti tulee käytettyä muissakin juhlissa. Malli ja ohjeet on Johanna Vireahon kirjasta Helmitaivas. Kirjassa on muutenkin tosi kauniita malleja.

Amigurumeihin olen hurahtanut aivan totaalisesti. Nuo Super Mario Bros pelin sienet on ekat tekeleet ja niistä tuli ihan hauskat. Poikalapsi tykkää. Sitten väkersin tuon Goomban ja Pommin ja uusimmat tekeleet on nuo haamu hahmot jotka vein Tiitiäisen kummin perheelle lahjaksi, vain koira haamu puuttuu joten se pitää vielä tehdä. Ensin ajattelin että, enhän mä noita osaa tehdä mutta sitten vain otin härkää sarvista ja ravistelin aikani. Jouduin ensiksi lukemaan ohjeet pariin kertaan läpi ettei tule mentyä takapuoli edellä puuhun, niin oli paljon helpompaa varsinkin kun ohjeet oli lontoon murteella.

Joitain silmukkamerkkejäkin olen tehnyt mutta ne eivät ole mitenkään kuvaamisen arvoisia. Lähinnä omaan käyttöön ajatuksella "kunhan-se-nyt-vain-kestää-jotenkin-silmukassa-kiinni". Hopeaketjukurssi on taas tulossa syksyllä, sinne on mentävä koska viimeksi oli tosi kivaa.

Olen myös löytänyt Porvoosta ihanan askartelukaupan, Paperipilvi on vakkari kauppani ja Marjukalta löytyy vaikka mitä ihanaa! Luvassa on mm.hopeasavikursseja joita odotan innolla.

Tosi kaunis kukka jonka Mummo toi tullessaan maalta, en kylläkään tiedä nimeä mutta tuo keltainen on tosi ihanan kirkas. Pari muutakin nuppua löytyy. Viimepäivinä ei ole tarvinnut huolehtia kastelusta kun taivaalta on tullut vettä jo liiankin kanssa.Tampereen serkun kanssa piipahdettiin tiistai iltana öisessä Porvoossa. Paahtimo on tosi tunnelmallinen paikka ja sieltä napsin parit kuvat.

3 kommenttia:

 1. Hei onpas kauniit korut! Olet tosi taitava :)

  Ja amigurumit, mikä näpertelyurakka!

  Jos en ihan metsään veikkaa, niin kaunis keltainen kukka on dahlia. Aurinkoinen on!

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Heisan Inka!

  Kiitos tiedosta, Dahliahan se olikin en vain muistanut sitä enää. Kiitos, olihan noissa amigurumeissa tekemistä mutta kivaa se oli. Erilaisilla ilmeillä saa kivasti vaihtelua lopputulokseen.

  Mukavaa kesän jatkoa myös Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Sinähän olet hurahtanut amigurumeihin! Onko nuo ollut helppoja tehdä? Niin ihanan näköisiä!

  Ja miten hienoja korujakin osaat tehdä, joten kyllä niistäkin silmukkamerkeistäkin kannattaa kuvia ottaa!

  Lämmintä kesää!

  VastaaPoista