torstai 12. toukokuuta 2011

Vappu ja vähän muutakin

Mummi paistoi munkkeja ja reippailtiin sitten Poikalapsen ja Tiitiäisen kanssa mummille, piipahdettiin torilla ostamassa vappupallo. Ihmisiä oli paljon liikenteessä vaikka oli sateinen ilma. Mies oli pelaamassa salibandya ja yksi peli käytiin katsomassa.
Borealis Cup
Piipahdettiin rautakaupasta aitatolppia takapihalle. Nähtiin pelastuslaitoksen pihassa rajavartiolaitoksen helikopteri. Kylläpä se oli hieno ja ne lentäjätkin hienoissa vermeissään! Olivat lähdössä niin odoteltiin sen aikaa rautakaupan pihalla että nähdään kopperi. Napsin parit kuvat...

Poikalapsi lähti Mummi-ihmisen kanssa Tampereelle hakemaan serkkua Helsinkiin. Lauantaina käytiin kävelyllä Herra Koirasen ja Tiitiäisen kera. Ilma oli aivan mielettömän hieno ja paljon oli ihmisiä liikenteessä.Herra Koirasen kevätpesu koitti. Ostin kunnon shampoon ja sillähän lähti hyvin talven pölyt. Päätimme samalla että Herra trimmataan kesäkuntoon ja se on edessä ensi viikolla. Tämä yksilö ei pahemmin välitä kylvyistä kuten ehkä kuvista näkee, onneksi se ei kauaa jaksa mököttää. 


Uitettu rotta


Vanhassa kaupungissa on kiva kävellä, monestakin syystä. Ensimmäisenä mieleen tulee mukulakivikadut joissa vaunut pomppii juuri sopivasti että Neiti nukahtaa. Toiseksi siellä on ihania kauppoja ja niiden ikkunoita. Kuten taas tämä Riimikon ikkuna jossa Kettu perhe oli vaihtunut kevään keijuun. Kuva ei ole parhainta laatua kun aurinko armas kovin paistoi ja häikäisi ikkunasta.

Neiti Tiitiäinen kummin tuomassa kesä asussaan ja äiskän ostamat kakkulat päässä.

Kotimatkalla musta pantteri vaani ruohikossa hiiriä. Kovin matalana välillä meni eikä välittänyt ollenkaan ohi ajavista autoista. Itse olen sen verran taikauskoinen että autolla ajaessa jos näen mustan kissan niin syljen 5 kertaa vasemman olan yli. Siis en todellakaan räkäise ikkunaan vaikka moni voisi luullakin :D

Oltiin kotona, ulkoiltiin, syötiin ja levättiin. Tiitiäisen käytin kampaajalla vain 6 kk ikäisenä, hiukset tuli jo silmille niin käytiin vähän siistimässä. Kovasti neitiä nauratti ja hurmasi kampaajat. Yllättävän hyvin kampaajalla meni, mitä nyt hieman pää pyöri. Voisihan noita hiuksia hieman leikata enempi, vaikka polkkatukka. Tiitiäisellä oli siis todella paljon hiuksia syntyessään eikä ne ole lähteneet pois. Musta tukka ja sitä oli paljon, siis todella paljon! Eräs elämänsä ajan kätilönä ollut tuumasi kun kerroin kauheasta närästyksestäni odotusaikana että, sieltä on sitten tulossa paljon tukkaa. Noh, uskoin kun näin enkä väittänyt vastaan.

1 kommentti:

  1. Aika luttana-ilme koirulilla pesupuuhissa. Hyvä olo siitä kuitenkin taitaa tulla. :o)

    VastaaPoista