torstai 26. toukokuuta 2011

Toukokuun SNY paketti!Kurkistus postilaatikkoon paljasti paketin. Ihana yllätys ei enää salaiselta ystävältäni. Paketista löytyi pala puolukkasaippuaa, kaksi pussia kukkien siemeniä jotka kylvän ruukkuihin heti kun säät ja aika sallii, paljastuskortti, 2 kerää mandarin petit lankaa sinisenä ja 2 kerää Debbie Bliss lankaa lila ja vihreä. Ihanat värit! Kiitos kaunis ihana salainen neuleystäväni joka oli Etana!

Osasit ilahduttaa kaikilla tavoin ja aiheutit ilon hörähdyksiä paljon! 

Kevään kierros oli täynnä jännittäviä hetkiä. Nähtäväksi jää lähdenkö mukaan myös syksyllä, ehkäpä :)

5 kommenttia:

 1. Mukava että viimeinenkin paketti oli mieluisa! Kivaa oli keksiä paketteja. Tulen vierailemaan blogissasi jatkossakin ja katselemaan josko esittelet joskus saamistasi langoista tehtyjä töitä?

  VastaaPoista
 2. No, ilman muuta sie lähet myös syksyllä mukaan ;). Ethän sie voi ees miettiä toista vaihtoehtoa :D.

  Mukavoo Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Heippa Villahiiri!

  Sain tänään pljastuspakettisi, KIITOS siitä!! Postasin sen niin innoissani, että Aatun herkut ja kortti jäi kuvasta :( Erittäin mieluinen oli tämä viimeinenkin,aurinkoinen paketti :))

  Palailen varmasti blogiisi vielä monta kertaa! Hauskaa alkukesää!

  VastaaPoista
 4. Etana - Hei Sinä! Tulen varmasti postailemaan jahka valmista tulee. Ihastuin tuohon lähettämääsi Miami lankaan täysin, se vaan on niin ihanaa! Mandarin Petit tuntuu myös kivalta, en ole vielä löytänyt sopivaa mallia sille, mutta kyllä tässä vielä ehtii.

  Red Dragon - No ehkä sait ylipuhuttua :D Katsellaan sitä sitten lähempänä, laitahan mulle muistaria sit hyvissä ajoin ennen syksyn kierroksen alkua.

  Inka - Kiva että paketit olivat mieluisia, niitä oli tosi kiva kyhäillä. Kyllähän se joka kerta jänskätti että, mitä vastaanottajan blogissa lukee paketin saapumisen jälkeen :D
  Mä oon ite kissa immeinen vaikkakin Mies on allerginen, joten Aatun huomioiminen oli itsestään selvyys. Huvitti kun lohimousse maistui synttäripäivänä ennemmin kuin keksit :D
  Ollaan yhteyksissä ja lämmintä alkukesää myös Teille!

  VastaaPoista
 5. Juu, tulen varmasti muistuttamaan :). Miami lankaan olen minäkin ihastunut. 2. jumppakassi aloitettu (KYH:äilyjä) ja munamies-amigurumi valmistui eilen. Minusta on mukavaa neulottavaa.
  Ja Debbie Bliss -lanka on myös ihanaa.

  VastaaPoista