keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kiirettä pitää

Kieltämättä olen ollut hieman laiska blogin päivityksen suhteen. Viime viikkojen aikana on ollut menoa suuntaan jos toiseen. Tatuointi on nyt saatu valmiiksi ja siellä vierähti aamun tunneille ennenkuin oltiin kotona, enkä ole koskaan ollut niin väsynyt kuin silloin. 

Olin hopeaketjukurssilla Pukkilassa joka kesti 2 päivää, oli aivan mahtavaa. Kurssin aikana opin veivaamaan ja sahaamaan hopealankaa sekä punomaan muutamia erilaisia ketjuja. Harjoittelin ensin messinkilangalla etten tyri hopealangalla, onhan se paljon tyyriimpää. Kun perusteet oli jotenkin hallussa, tein itselleni ranneketjun kuningaspunoksena 0,8mm langasta 3mm veivillä. Valmiista ketjusta en ole ehtinyt ottamaan kuvaa.


KuningasketjuaRanneketju alkaa muodostua
Kävelylläkin ollaan käyty, ihanaa kun kevät aurinko paistaa jo niin lämpimästi ja ulkona tuoksuukin kevät.

Tämä on se sama pahamaineinen mäki joka Tiitiäisen kanssa aikaisemmin könyttiin ylös. Tälläkertaa oli helpompaa kun lumet oli kaikonneet. Pakkoko se on hankalimmasta paikasta...?! :)
Oltiin Tiitiäisen kanssa perjantaina Helsingin messukeskuksessa puutarhamessuilla. Meidän rakas mummo tuli maalta muiden mummojen kanssa ihailemaan messujen antia. Mummoja oli linja-auto lastillinen :) Muutama ihanuus iski silmään messuilla ja olihan niistä ihan pakko ottaa kuvia.


Katseen vangitsijaTropiikin ihanuuksia


Hunajahirmut vauhdissa
 


Hunajan tuottaja oli messuilla esittelemässä, en muista kuka tai mistä mutta olipa mahtava juttu nähdä noin läheltä kuhinaa pesässä.Lauantaina olikin äiskän vapaa ilta. Mummi tuli päivällä lapsia hoitamaan kun Mies oli lätkäturnauksessa. Tein pari pellillistä pizzaa ja sitähän sitten syötiin. Herrrrkullista!


Salami-kinkku-tonnikala
Äiskän vapari koostui hyvästä seurasta ja ruuasta. Oli siis viini-ilta tiedossa, erilaisia juustoja ja herkkuja. Päätä ei särkenyt sunnuntai aamuna, olin jo ennen yhtä kotona. Samaa ei voi sanoa toisista :)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Ketju näyttää ihanalta; itsellekin jäi sen Sinellin Korukahvilan jälkeen hirveä tarve päästä kunnon hopea-kurssille. Mitä kautta sinun kurssisi oli?
  Laitoin sinulle muuten blogissani haasteen!

  VastaaPoista
 2. Hei Doris!

  Kiva kuulla Sinusta! Olin Mäntsälän kansalaisopiston järjestämällä hopeaketjukurssilla ja paikkana oli Hyvinvointikeskus Onni Pukkilassa joten ei ollut pitkä matka.
  Kiitos haasteesta, vastailen siihen kunhan löytyy sopiva rakonen!

  VastaaPoista