sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Loimulohta ja rauhaa

Oli kiva viikonloppu! Kuten aina, se on aivan liian lyhyt ja varsinkin kun matka on pitkä. Poikalapsi on pienestä asti tottunut pitkään mummolan matkaan ja jaksaa hyvin istua kunhan on viihdykettä matkassa. Tiitiäinen nukkui perjantaina menomatkan melkein kokonaan 3½ tuntia. Nyt paluumatkalla on nukkunut jo tunnin verran ja hyvässä lykyssä nukkuu kotiin saakka. Hyvät on unenlahjat, äitiinsä tullut :D


Loimulohta
Kodalla pappa teki maailman parasta loimulohta. Tiitiäinen tuijotti nuotiota ja nautti lämmöstä, eka kerta kodalla. Harmi kun en siinä hurmoksessa älynnyt kuvaa ottaa. Kodalla on istuttu ilta jos toinenkin, siellä on naurettu ja laulettu, parannettu maailmaa ja paistettu makkaraa. Se on mummolan toiseksi paras paikka.


Tiitiäisen rasia
Meidän pappa sorvaa, purut lentää ja tuotokset on hienoja. Tiitiäinen sai papalta lahjaksi rasian joka on tehty visakoivusta.Poikalapsi leikki serkkujen kanssa itsensä uuvuksiin lauantaina, tänään kävivät mäenlaskussa ja kodalla makkaranpaistossa. Mummo keitti kotimatkakahvit ja oli leipassu vadelmarahkapiirakkaa.

Nyt ollaan kotimatkalla ja aika tyhjältä tie näyttää, ei ole ruuhkaa minkäänlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti