torstai 10. helmikuuta 2011

Tomaatti torstai ja mansikkamoussea

Pitkän odotuksen jälkeen vihdoin ja viimein alkoi fantasiakakkukurssi. Opettajamme Taru Vihavainen on aivan mahtava kakkuihminen. Aika meni vauhdilla, liian nopeasti kuten aina kun tekee kivoja juttuja. En kyl malttais millään odottaa huomiseen iltaan. Siitä tulikin mieleen että, käyn nyt heti ottamassa kakkukuvun eteisen lattialle valmiiksi että varmasti kompastun siihen lähtiessäni enkä unohda sitä.

Kuvasaldoa tältä illalta...


Tästä se lähteeKakut uunissaPoikalapsen sanoin mansikkamuussiaSannan kaakku...Leipuri HiivaHiiren kaakkuHyvältä näyttääValmiina jääkappiin odottamaan huomistaTodistusaineiden tuhoaminen käynnissäKuppi tuli kaavittua tyhjäksiHiiren kakun koristuksia.

Päätin tehdä kevät-talvenkakun, jääkukilla ja hiutaleillaNäitä lisää huomennaSannan perhoset ja kukatKukkia ja lehtiä


Huomenna nuo kaikki sitten ympätään läjään ja ihmetellään lopputulosta. Kakkukupu odottaa nyt kiltisti huomiseen. Kyllä me kaikki oltiin ahkeria tänään. Nyt pikkuhiljaa untenmaille!

4 kommenttia:

 1. Slurps! Tuuhan meillekin tarjoomaan ;) Herkullisen näköinen kakku.

  VastaaPoista
 2. Kiitos mukavasta kurssiseurasta! Laitahan pikaisesti kuvia kakuista, kun minulta jäi suurin osa täysin näkemättä omien kiireideni vuoksi. Meni vähän tiukille kakun valmistuminen ;-)
  Minun kakku löytyy blogistani:
  http://taikakokki.vuodatus.net/blog/2814285/fantasiakakkukurssi/

  Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Heidi - Tervetuloa vaan kaffelle :D Taitaa olla vain pitkä pitkä matka.

  Taikakokki - Kiitos itsellesi. Nyt on kuvat kakuista blogissa. Sieltä vain tutkailemaan. Kävin jo nopeasti kurkkimassa Sinun blogiasi, katselen ajan kanssa tarkemmin. Mukavaa kevään jatkoa myös Sinulle! Vastavierailulle tulen kyllä.

  Edit: oma hölmöily tuo poistettu kommentti.

  VastaaPoista