maanantai 14. helmikuuta 2011

Pilalle mennyttä kakkua ja pingotusta
Pientä pingotusta


Tämä päivä on mennyt pilalle leipomusten puolesta, voi siis sanoa että täysin pipariksi! Eikä tuo huivin pingotuskaan onnistunut, ensimmäinen tosin joten en siitä huimia tuloksia odottanutkaan. Päättelin liian tiukkaan joten jo se aiheutti ongelmia. Sitten toinen reuna kirras jostain ja pingotin sen sitten niin kuin se suinkin vain venyi. Eipä tuo haittaa kun omaan kaulaan on menossa. Sitten jos jollekin niin tarkemmin vain. Pitänee kokeilla paksummalla langalla ja isommilla puikoilla.

Tämän pingotuksen epäonnistumisen myötä en edes uskalla vielä aloittaa Revontuli huivia.

Sitäpaitsi mulla on sormet ihan kohmeessa, puutumista havaittavissa ja ärsyttäviä elohiiriä. Vipattaa sormet enempi ku laki sallii.HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! :)Jotenkin ei ole jaksanut innostua mistään, kummasti mieltä latisti palaneet suklaakakut, siis onnistuin polttamaan pohjasta kaksi, siis KAKSI kakkua. Mä en vaan osaa :D Noh, tein sitten edellisen kakunpohjan ja mansikkamuussit sinne, tuolla se on jääkaapissa hyytymässä ja huomenna kun poikalapsi tulee kotiin, me herkutellaan. Aina ei tosin voi onnistua, tää oli tällänen päivä.Huomenna onkin poikalapsen kouluun ilmoittautumispäivä. Jännittävää! Mennään koko porukalla, Tiitiäinenkin pääsee ottamaan ensituntuman kouluun, vaikka siihen on viellä monta monituista vuotta.

Viikonloppu meni todella nopeasti, herkuteltiin ja unohdettiin laihistus hetkeksi. Teki hyvää.

Keskiviikkona menen tatuoijalle, siitä lisää sitten.Taidan muuten jättää nuo leivontahommat muille :)Nyt painun peiton alle piiloon pahaa maailmaa.

3 kommenttia:

 1. Hei! Joka päivä ei mene ihan putkeen,toivottavasti tänään parempi päivä. Tänään lähti jotain postiin....

  VastaaPoista
 2. Ja pyh! Mitään pyyhettä oo heittämässä kehiin. Tekevälle sattuu & sieltä noustaan!

  Tiedän kokemuksesta ;). Liian helposti emme anna periksi :D.

  Ja revontulihuivista: Eikun vaan puikoille! Helppo kuin mikä! Vaikka itse ajattelin ensimmäistä huivia tehdessäni, että huh huh, mikä ohje. Mutta huivi valmistui kuin valmistuikin. Vaikka muutama kirosana tuli vuodatettua & muutamaan kertaan purettuakin.

  Ja pingotus.. Mie en osaa pingottaa.. Pingotan niin, miten omassa silmässä hyvältä näyttää XD

  VastaaPoista
 3. Välillä on huonoja päiviä ja tämä oli kyllä sellainen ainakin leipomuksien suhteen. Kyllä mä sen revontulihuivin vielä puikoille laitan jahka saa noita muita pois alta. Pingotuksen varmasti oppii vain tekemällä, niinkuin muutkin asiat. Huomasin että paljon pitää huivia neuloessa kiinnittää huomiota reunoihin sekä päättelemiseen. Jos ne on liika tiukkaa niin kirraa varmasti :D Kertokaa viisaammat vinkkejä?!

  VastaaPoista