torstai 17. helmikuuta 2011

Ensimmäinen SNY paketti

Into piukalla odottelin postin saapumista ja laatikon pohjalta mainoksien seasta löytyi pakettikortti. Jouduin kuitenkin odottamaan iltapäivään että Mies käy hakemassa paketin kun hakee Poikalapsen eskarista.

Paketista löytyi ihanuuksia!!! 2 kerää luonnonvalkoista ja 2 kerää pinkkiä miami lankaa. Ihania värejä, lanka on mulle uusi tuttavuus. Pitääkin kaivella Novitan neuleohjeita tuolle langalle. Mukana oli myös Vanilja teetä joka on niin mun makuista teetä, 3 pätkispatukkaa joista yhtä Poikalapsi repi suklaanhimoissaan auki kuvaushetkellä :) sekä aivan IHANAT sukat. Nappasen kuvan ne jalassa tuonnempana, koska en halua sotkea niitä kun jalka on juuri tatuoitu. Pieni kukkarosukka aiheutti ilonhörähdyksiä ja hymyn, todella söpö ja aivan varmasti menee heti käyttöön kolikoille. Paketista löytyi myös kaunis kortti joka oli snyyni tyttären askartelema. Kaunis kiitos kiitos kiitos salainen ystäväni! Piristit päivääni ihanasti. Toinen pätkis katosi suuhuni tässä samalla kirjotellessa, nam :P


Ihanuuksia <3

Kukkarosukka :)

3 kommenttia:

  1. HuH! Nyt voin huokaista helpotuksesta,jännitys oli kova kun mietin että onko paketti mieleinen.Ei muuta kuin seuraavaa pakettia miettimään. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hehe :D Paketti oli ihana! Kiitos siitä. Kaikki varmastikin jännittävät ihan samalla tavalla. Kivaa tämä on ja olen jo nyt aika varma että syksyllä taas mukana. Kirpakat pakkaspäivän toivotukset ja mukavaa viikonloppua myös Sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista
  3. Ihanan ja monipuolisen paketin olet saanut!

    VastaaPoista