torstai 27. tammikuuta 2011

Yliväsymystä ja iltakävelyä...

Tiitiäinen oli väsynyt, yliväsynyt, Tiitiäinen toppapukuun ja vaunuihin. Käytiin vajaan tunnin kävelyllä, ei mitään hajua reitistä, kunhan käveltiin. Porvoossa Pappilanmäellä on aivan ihania vanhoja taloja ja toinen toistaan romanttisempia kujia. Löysin aivan ihanan kadunnimen ja kyltistä oli pakko ottaa kuva, huonolaatuinen tosin mutta en viitsinyt salamaa räpsytellä.


Kahdeksantoistamäenkuja

Villahiiri ja Porvoon kirkko

Kirkkotorilla


Sateenkaarisukan purin koska siitä oli tulossa liian iso. Uudet puikot aiheutti lievää puikkotyperyyttä koska pelkäsin niiden napsahtavan poikki ja siten neuleesta tuli aivan liian löysää. Näillä pakkasilla sormet on jatkuvasti kohmeessa eikä neulominen ole maistunut. Eikös kirjailijoillakin ole luomisen tuskaa, kai mulla on sitten neulomisen tuskaa, tai jotain sellasta. Pari iltaa pyörittelin puikkoja ja lankaa ees sun taas ennen kuin sain tuntuman. Nyt siitä tulee sukka, omaan jalkaan sopiva. Huivikärpänen puraisi, niitä on kiva neuloa.

Mulla on pari ohjetta mutta ne on väärällä kielellä eikä järki riitä niitä kääntämään. Löytyisköhän keltään Harunia käännettynä omalle kielelle? Olisin kovin kiitollinen.Löytyykö Itä-Uudeltamaalta käsi- ja taideteollista oppilaitosta jossa on myös suomenkielinen opetus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti