lauantai 22. tammikuuta 2011

Huivi tai joku sen näköinen

Pari päivää, iltaa ja yötä on puikoilla keikkunut Suvi Heikkilän suunnittelema LUMI

Muutama samanmoinen odottaa laatikossa pingottamista, alunen uupuu edelleen joten viimeistely on siirtynyt ja siirtynyt. Ajattelin kokeilla polyeteeniä aluseksi kunhan saan aikaiseksi sitä hakea.
Uusi Novita lehti kolahti eilen postilaatikkoon, IHANIA juttuja. Olen sitä innolla tutkinut ja pitihän sitä seiskaveikan uutuutta sateenkaarilankaa jo yksi kerä haalia sekä raitaa pinkki-vihreä-sini värinä. Herkku värejä kumpainenkin. Kiitos meidän isille kun uhrasi itsensä lankahyllyjen väliin. Oli rohkea ja selviytyi tehtävästä hyvin! Neulehameita oli pari kappaletta, kiva ylläri.Tunnustan olevani sukka-addikti, koska välillä tuntuu etten osaa tehdä muuta kuin villasukkia. Hyvä niin, koska ainakin meidän perheessä niillä on kova kulutus. Muutamat vieras sukat pitäisi vielä tehdä. Eteiseen voisi laittaa pienen korin jossa olisi villasukkia vieraita varten, siitä voisi ottaa lämmikkeet tullessaan. Eräs ystävä ainakin tietää kysellä sukkia meillä ollessaan, ellei omat ole jalassa. Hyvä juttu. Mielellään niitä värkkää kun joku käyttää.Vyyhdit odottaa edelleen kerimistä, toisaalta en malttaisi nyt niitä ottaa hyppysiin koska tiedän miten siinä kävisi. Muut kesken olevat työt unohtuisivat pitkäksi ajaksi ja sehän harmittaisi vietävästi. Ne uudet langat ovat vain niiiiiiiin ihania ja niistä tulee monta ideaa mieleen mutta ei, en anna itselleni lupaa ottaa niitä vielä esille.

Ei ne siellä arkussa leipää pyydä mutta öisin kuitenkin kummittelevat mielessä.Piipahdettiin poikalapsen kummeilla sufeella, ihastuin kummin huopikkaisiin. Ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti