lauantai 15. tammikuuta 2011

Hopeasavikurssi jatkuu...ja vähän lapas asiaa

Lapas päivitystä...elämäni ensimmäiset siililapaset on valmiit ja

niistä tuli tosi söpöt. Toivottavasti synttärisankari tykkää.


Minä täällä hei!

Siili ja sen siskoNyt on toinen pari tulossa kokoa nainen ja sitten olis ajatuksissa tehdä pienempään käteen sopivat.Korukurssi jatkuu...lauantai 15.1.2011

Aamulla en olisi millään jatksanut nousta ylös lämpimän peiton alta. Kyllä sisällä tuntui yön aikana kiristynyt pakkanen varpaiden vilulla. Nopeasti puuro naamariin, omena evääks ja auton nokka kohti Tikkurilaa.


Jääkukkaa tuulilasissa ja 17 astetta pakkasta

Ihana lauantai aamuHopeasavesta muotoiltu sormus jossa zirkoni paikallaan

Lisää muotoilua ja kuivatustaTyökalujaSormus uunikuivattu 150 asteessa, hionta ennen polttoa

Sivut ja sisäpuoli hiottuna


PolttouuniSormus poltettuna

Harjausvaihe

Polton jälkeen korut on valkoiset ennen hiomistaPojalle tein riipuksenRuiskusavea......josta tein parhaalle ystävälleni riipuksen lahjaksi
Vapaalla kädellä laatan päälle, alla massasta pieni sydän joka on tehty kaulimalla ja muotilla leikattu. Zirkoni istutettu massasydämen päälle ja liitetty ruiskusavella kiinni. Kuivaus ja poltto.

Valmiit työt hiottunaJa mikä parasta, se on juuri sopivan kokoinen :)


Voin nostaa itselleni hattua hyvin suoriutuneesta hopeasavikorukurssista.

Hyvä mie ja hyvä kaikki muut osallistuja! Todella kauniita koruja valmistui ja ihania korutaiteilijoita sieltä löytyi alkujännityksen jälkeen ja harmitti että tänään oli viimeinen päivä.

Hiireen iski korukipinä, ei sille voi mitään ja näitä on tehtävä lisää. Into kokeilla hopealangasta ja helmistä koruja, kovin kauniita nekin. Kaikenkaikkiaan onnistunut juttu ja olen enemmän kuin tyytyväinen.******

Tinttamarellin paketti tuli torstaina postissa, sitä hieman silloin illalla jo hypistelinkin mutta en ehtinyt sen enemmän kuvata sisältöä. Otan huomenna kuvia koska ne langat on niiiiin herkullisia. Menee kerimishommiks ja isäntä saa toimia siinä apuna.

2 kommenttia:

  1. Korut ovat IHASTUTTAVIA! Puoliso onkin paras vyyhdinpitäjä kaikkein ihanimmissa langoissa. Tavallisiin lankoihin riittää tuolin selkänoja tms. ellei harrastus ole yhteinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ruiskaunokki! Telkkua katsoessa ne tulee kerittyä.

    VastaaPoista